Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee is ook de terugkeer van Yvonne Coldeweijer een feit. Minder leuk voor bekende Nederlanders, die zich zoals vanouds weer bibberend moeten afvragen wanneer Yvonne hen op de korrel zal nemen. Vandaag is comedian Najib Amhali aan de beurt.

Najib Amhali affaire

Najib Amhali maakt hartstikke leuke grappen en staat er goed op als komediant. Maar de Nedermarokkaan (52) blijkt ook een wat minder grappige kant te hebben. Volgens Yvonne blinkt hij vooral uit in het belazeren van zijn vrouw. Toch niet zo heel netjes als getrouwde man.
Volgens kersvers moeder Yvonne, bij wie de slapeloze nachten zijn uiterlijke tol eisen, doet Najib dat al jaren en dan voornamelijk bij zijn eigen Cocaïne Anonymous-meetings. Najib zou al sinds 2021 een affaire hebben met een cliënte die hij eenmaal per week ziet. In 2022 vielen er opeens allemaal parkeerboetes uit Haarlem bij hem thuis op de mat. En dat vond zijn vrouw vreemd.

Minnares krijgt baan van Najib

De goedlachse Nedermarokkaan zou erg geschrokken zijn en zijn minnares toen ongeveer een week niet meer hebben gebeld of geappt. ”Om daarna weer d*ckpics te sturen en weer af te willen spreken.” Maar het wordt nu nog erger, want Najib heeft de dame in kwestie een baan aangeboden.
”Ze werkt daar dus nu. Personeel van de kliniek weet ook van de affaire af en zijn het er natuurlijk volledig mee oneens dat zij daar werkt!” Yvonne heeft vorig jaar al onthuld dat Najib een notoire vreemdganger is en heeft toen gehoord dat hij erg zenuwachtig was over het uitlekken hiervan.

Geen respect

Coldeweijer sluit af met de volgende woorden: ”Blijkbaar heeft het hem er niet van weerhouden om verder te gaan met deze praktijken. Maar zelfs je minnares een baan aanbieden…Dat is pas echt disrespect naar je vrouw toe 😳.”
In zijn biografie gaf Najib hij ooit toe vreemdgegaan te zijn met zangeres Hind. Dat was tijdens het huwelijk met zijn vorige vrouw. ”We spraken met elkaar, zoenden een keer en werden een soort van verliefd. Vreemdgegaan ja. We zagen elkaar een stuk of vijf keer op geheime locaties.”

Bron: