Yvonne Coldeweijer haalt flink uit naar Monique Westenberg. De juicekoningin begrijpt niet waarom Monique alles over zoontje Dré op Instagram deelt. ,,Bescherm hem eens.”

Voor Dré, de zoon van André Hazes en Monique Westenberg, is de zomervakantie alweer voorbij. Na een vakantie van zes weken ging hij gisteren voor het eerst weer naar school. Een spannende dag, want Dré zit op een nieuwe school.

Leerplicht-zaak

Volgens Monique is Dré van school gewisseld omdat er op zijn vorige school niet genoeg ‘structuur en regelmaat’ was. ,,De overstap naar een nieuwe school vond ik lastig, maar ik merk aan hem dat hij er zelf erg naar uitkijkt”, deelde Monique op Instagram. Maar volgens Yvonne Coldeweijer is dat niet de reden dat Dré naar een andere school gaat. André en Monique staan donderdag voor de rechter omdat ze Dré vorig jaar zonder toestemming eerder van school hebben gehaald om op vakantie te gaan.

Edwin Smulders in de bosjes

Edwin Smulders werd gisteren met zijn fotocamera gespot bij de nieuwe school van Dré. ,,Edwin Smulders lag vanochtend alweer in de bosjes”, meldde juicekanaal Realityfbi gisteren. Het is de schuld van Monique, zo stelt Yvonne Coldeweijer. ,,Ja, dat krijg je ervan als je zijn hele hebben en houden continu op Insta post”, schrijft ze op haar juicekanaal. ,,Kun je een hartje op zijn gezicht plakken, maar waarom moeten wij weten waar mini Dré buikpijn van krijgt als hij naar school gaat?”

‘Bescherm hem eens’

Yvonne vindt dat Monique haar zoon beter moet beschermen. ,,Bescherm hem eens, in plaats van alleen maar te denken aan content, content, content. Volgens mij ligt Edwin niet in de bosjes bij de school van de zoon van Rox.”

Herkenbaar op straat

Hoewel André en Monique ervoor hebben gekozen hun zoon onherkenbaar in beeld te brengen op social media, maakte Monique Dré onlangs wel herkenbaar op straat. Voor de zomervakantie ging ze mee met het schooluitje en op Instagram deelde ze een foto van de achterkant van haar zoon. Op zijn ’t-shirt stond met grote letters ‘Hazes’, waarmee het direct duidelijk werd dat hij de zoon is van André.

‘Hij vond het vervelend’

En juist dát was eerder de reden dat André en Monique besloten hadden hun zoon onherkenbaar op social media te maken. André liet destijds aan tafel bij Jinek weten dat ze tot dit besluit kwamen, omdat André jr. er zelf last van had. ,,Hij vond het vervelend, dan kwamen we in de supermarkt en dan keken mensen naar hem”, vertelde André. ,,Hij vroeg dan: ‘Waarom kijkt die mevrouw zo lang naar mij?’ of iemand kneep hem in zijn wang.”

Bron: