Yvonne Coldeweijer haalt keihard uit naar Hélène Hendriks. De presentatrice zei haar speech niet te hebben voorbereid, maar Coldeweijer gelooft daar niets van. ,,Kom op joh!”

Hélène Hendriks mocht bij het Televizier-Ring Gala gisteren de prijs voor de beste presentator in ontvangst nemen. ,,Het is niet zo dat ik per se één iemand heb om te bedanken”, begon Hélène haar speech toen ze de prijs ontving. ,,Eigenlijk hoop ik dat alle mensen met wie ik werk, en dat zijn er echt ontzettend veel, dat zij direct of indirect iedere dag wel merken dat ik ontzettend blij met ze ben. En dat we eigenlijk zonder elkaar niet zoveel zijn.”

Coldeweijer haalt uit

Hélène wilde haar prijs opdragen aan ‘mensen die het nog meer verdienen’. ,,Er zijn heel veel mensen in Nederland die dat ook verdienen, die eer en die shine. Dus ik zou zeggen: laten we deze symbool zetten voor alle mensen die het heel erg verdienen.”

Na het horen van de speech gelooft Yvonne Coldeweijer niet dat Hélène zich niet had voorbereid. ,,Had zogenaamd niks voorbereid. Kom op meid, je speech was gewoon gerepeteerd”, sneert Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Zo bang om arrogant over te komen? Is toch niks mis mee?”

‘Hou toch op’

Vooral dat Hélène haar prijs wilde opdragen aan anderen, begrijpt Coldeweijer niet. ,,Je prijs opdragen aan ‘mensen die het nog meer verdienen’? Hou toch op zeg alsjeblieft. Dacht nog heel even dat ze de mensen in de zorg ging bedanken. Verder zag ons deugneusje er wel prachtig uit.”

Bron: