Deze week zagen we Yoni en Jari op date in het programma “Lang Leve de Liefde”. Er lijkt een sterke klik te zijn tussen de twee en Jari heeft Yoni zelfs verrast met een romantische borrel in de avond. Yoni gaf aan dat niemand ooit zoiets romantisch voor haar had gedaan. Echter, blijkt Jari niet de enige die interesse heeft in Yoni. Ze ontvangt namelijk behoorlijk wat vreemde DM’s op Instagram.

“Lang Leve de Liefde” is een prachtig programma waarin de zoektocht naar ware liefde centraal staat. Aan de hand van persoonlijke wensen en eisen gaan de makers van het programma op zoek naar een geschikte match. Met succes, aangezien meer dan 6 procent van de deelnemers aan het programma de villa verlaat met mogelijk een nieuwe relatie in het vooruitzicht. Dit succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij concurrent “First Dates”, dat slechts 0,6 procent scoort. Tijdens een date in “Lang Leve de Liefde” krijgen de deelnemers dan ook de mogelijkheid om elkaar veel beter te leren kennen.

Om elkaar beter te leren kennen, is communicatie essentieel. Het programma heeft daarvoor enkele trucjes bedacht, zoals een pot met kaartjes waarop vragen staan. Hierdoor kunnen er soms vragen worden gesteld die je normaal gesproken niet zo snel aan je date zou durven stellen. Echter, Jari komt zelf met enkele vragen voor Yoni. Tegenwoordig is Instagram een platform waar mensen vrijelijk naar anderen kunnen kijken. Sommige mannen gaan echter een stapje verder en sturen DM’s met een ander doel. Het blijkt dat er een behoorlijke markt bestaat voor de verkoop van gedragen ondergoed. Yoni vertelt dat ze regelmatig dit soort verzoeken ontvangt op Instagram. Zo heeft ze zelfs eens gedragen sokken verkocht aan een onbekende voor 100 euro. Als 22-jarige valt Yoni op en we kunnen ons voorstellen dat ze na haar verschijning in “Lang Leve de Liefde” nog meer verzoeken heeft ontvangen. Of ze hierop ingaat, durven we niet te zeggen.

Het is begrijpelijk dat Yoni met de nodige aandacht te maken krijgt na haar deelname aan het programma. Het is echter aan haar om te beslissen hoe ze daarmee omgaat. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen recht heeft op zijn of haar eigen grenzen en privacy, zowel in de offline wereld als op sociale media. We hopen dat Yoni de steun en begeleiding krijgt die ze nodig heeft om met de aandacht om te gaan en haar eigen keuzes te maken.

Bron: