Op Instagram is enorme verwarring ontstaan onder volgers van Yolanthe Cabau. De ex van Wesley Sneijder heeft namelijk een babyfoto gepost.
Volgers dachten in eerste instantie dat ze iets gemist hadden na het bekijken van de foto. Want van wie is deze schattige baby?

Babynieuws

Onlangs bracht Yolanthe prachtig babynieuws. ”Ons kleine broertje op Ibiza is zojuist vader geworden”, zo liet ze zien in een story op haar Instagram.
Toen dachten volgers ook al dat Yolanthe zelf was bevallen. In de video was echter ook haar broer te zien. Die hield het pasgeboren meisje vast. ”Welkom op de wereld, mooie Caroline Cabau”, zo schreef ze als caption bij de video.

Xess Xava

Volgers waren vandaag dus ook verbaasd, maar al snel werd duidelijk dat Yolanthe niet opnieuw bevallen is van een kleine.
”Mijn baby boy acht jaar geleden”, zo laat Yolanthe weten. De baby op de foto is haar zoon Xess Xava, die twee maanden geleden alweer acht jaar is geworden. Zoals iedereen weet kreeg Yolanthe haar zoon samen met de oud-voetballer Wesley Sneijder.
yolanthe

Nog een kindje?

Yolanthe heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag nog een keer moeder wil worden. ”Ik leg mezelf niets op. Ik zie wel wat er allemaal op mijn pad komt”, zo verklaarde ze eerder in Beau Monde. Yolanthe is ook nog single.
”Alleen zijn heeft me veel geleerd en me ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander. Ik vind het geluk nu in mezelf en besef veel meer dat je geluk met elkaar kan delen.”
”Je kunt het echter niet van elkaar verwachten. Als je het eerst in jezelf kan vinden, kan je er daarna samen in een relatie des te meer van genieten.”

Bron: