Yolanthe Cabau is hard aan de weg aan het timmeren in Amerika om het te maken als filmster. In Nederland was de brunette de laatste jaren, toen ze nog in Nederland woonde, voornamelijk te zien als presentatrice van verschillende programmaatjes. Echter woont Cabau tegenwoordig in het zonnige Los Angeles samen met haar zoontje. Bij Shownieuws vragen ze zich hardop af waar Cabau haar centen vandaan haalt om haar luxeleven aldaar te bekostigen.

Echter weten we dat de Cabau een lyvestyle-productenlijn op de kaart heeft gezet. Wanneer we het geschatte vermogen opzoeken komen we al snel op zo’n 16 miljoen euro. De inkomsten zijn behoorlijk magertjes te noemen met 75.000 euro per jaar. Een behoorlijk bedrag, maar niet genoeg om 16 miljoen bij elkaar te sparen. Vermoedens zijn dan ook dat die miljoentjes bij haar ex vandaan komen, Wesley Sneijder, die er met 20 miljoen ook warmpjes bij zit.

Yolanthe heeft pittige pakjes aan op filmset!

Cabau is dus druk bezig om door te breken als filmster. We hebben al wat Amerikaanse filmrolletjes voorbij zien komen en ook nu is Cabau bezig op de set. De brunette mag namelijk advocate Hanna spelen in een film genaamd ‘Vacation Nightmare’. We zagen eerder al beelden van Cabau in een jurk die niet helemaal leek te passen. Cabau lijkt dus behoorlijk op haar figuur gecast te zijn. In nieuwe foto’s en video’s zien we dat Cabau rondloopt in een doorzichtige jurk waardoor volgers zich toch wel afvragen wat voor film dit gaat worden. Wat het ook gaat worden, wij kunnen niet wachten om hem te zien:

Bron: