Wie het Instagram-account van Barbie, ofwel Samantha de Jong in de gaten houdt valt op dat haar laatste post van alweer drie maanden terug dateert. Tussendoor verschenen er verhalen over Barbie dat ze in de prostitutie zou werken en daar haar geld mee zou verdienen. In een interview met weekblad Story laat ze deze week weten hoe het écht zit. Ze bevestigt dat ze in een bordeel werkte, maar dat ze dit niet vrijwillig deed, “Ik ben gedwongen”, vertelt ze aan Story.

“Het is de politie geweest die mij twee maanden geleden heeft ‘bevrijd’. Daar was ik heel blij mee. Het was voor mij de ommekeer in mijn leven.” Momenteel bevindt de voormalig Oh Oh Cherso-ster zich in een kliniek. “Ik zit al twee maanden in een kliniek en hier blijf ik nog vier maanden”, aldus Barbie.

De kliniek is gespecialiseerd in verslavings- en traumaproblematiek. “De reden daarvoor was omdat ik niet meer het leven wilde leiden dat ik geleid heb. Ik kon er niet meer tegen, ik zag gedwongen in de prostitutie. Dat was zo erg…”

Bron: