We weten allemaal dat Noa Vahle de dochter is van Linda de Mol, maar dat ze zóveel op haar moeder van vroeger lijkt hadden wij ook niet verwacht!

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Vader

Noa haar moeder kennen we allemaal, dat is Linda de Mol, maar weten jullie ook wie haar vader is? Dat is Sander Vahle. Samen met haar ex Sander Vahle heeft Linda de Mol twee prachtige kinderen: zoon Julian en dochter Noa. Na een relatie van twaalfenhalf jaar besloten Linda en Sander uit elkaar te gaan.

Gelukkig voor Noa en Julian kunnen Linda en Sander het nog altijd goed vinden én waren ze een tijdje geleden weer even herenigd. Op een stralend kiekje stonden Linda en Sander apetrots naast hun twee kinderen. Benieuwd naar die foto? Die zie je hier!

Sprekend haar moeder

Als we kijken naar de foto’s van Linda de Mol uit vervlogen tijden zien we daar echt de gelijkenissen met Noa in. Wat leuk dat moeder en dochter zoveel op elkaar lijken én dus ook allebei een natuurtalent op tv blijken te zijn.

Maar niet alleen qua uiterlijk lijken de twee als twee druppels water op elkaar, als we Linda’s manager Xenia moeten geloven lijkt het innerlijk ook op elkaar! Zo laat Xenia weten aan Story: ‘Linda en Noa lijken enorm op elkaar. Ze willen alles erg goed doen. Linda en Noa zijn heel open en toegewijd, weten altijd waarover ze het hebben en vertellen niet zomaar iets. Daarnaast zijn ze erg ambitieus.’

Bron: