Martin Garrix heeft van zijn vermogen een paar jaar geleden een flink penthouse op de Zuid As in Amsterdam op de kop getikt. De gigantische woning heeft in totaal zo’n 200 vierkante meter aan woonoppervlak en heeft hem destijds 3,1 miljoen euro gekost. Het waren eigenlijk 3 appartementen waar Martijn, zoals hij echt heet, één woning van gemaakt heeft. Vorig jaar kwam de dj al in het nieuws vanwege een enorme vuurwerkshow op het dak van zijn penthouse. Dit jaar, tijdens Koningsnacht, besloot de dj om dat nog eventjes dik over te doen. Echter kan de multimiljonair rekenen op een hoop kritiek van omwonende en andere Nederlanders. De vuurwerkshow was in de gehele omgeving goed te zien en te horen. Om zijn onderburen niet tot last te zijn heeft Martijn hen een gratis overnachting in een luxe hotel aangeboden.

Martin Garrix geeft weer een showtje op zijn dak

AT5 heeft de beelden gepubliceerd en laat weten dat Martijn een vergunning van de gemeente Amsterdam heeft gekregen voor de show. Toch zijn veel mensen verbaasd over de uitbundige show op het dak van de dj. Ene Peter zegt: “Is die Martin helemaal gek geworden?? Privé vervuilend vuurwerk waar niemand op zit te wachten….” Ook ene Henk Jan begrijpt er niets van: “Tegenwoordig mag je geen vuurwerk meer afsteken. Maar Martin doet dat wel. Heeft hij er een vergunning voor?” Marjolein woont tegenover Martijn en kan het wel waarderen: “Overbuurman Martin geeft weer even een vuurwerk showtje op de Zuidas. Super nice!” Beelden van de bizarre show hieronder:

@at5.nl

@Martin Garrix sloot Koningsdag met een knal af. 🤩🎆 #AT5 #Amsterdam #Nieuws #MartinGarrix #Vuurwerk #Koningsdag #Penthouse

♬ origineel geluid – AT5

Bron: