Wilfred Genee heeft tegenover Story een opmerkelijke wens geuit. De presentator van Vandaag Inside had heel graag een vrouw geweest. Hij wil namelijk ervaren hoe het is om zwanger te zijn. Dat lijkt me heel erg bijzonder”, aldus Wilfred Genee.

Genee is altijd druk

Wilfred Genee heeft natuurlijk een ontzettend druk leven. Hij presenteert niet alleen Vandaag Inside, maar doet ook Veronica Offside en is op de radio te horen bij het BNR-programma The Friday Move. Als hij tijd over heeft, kun je hem als spreker vinden bij congressen.
Maar Wilfred heeft ook nog een druk gezinsleven. Hij is al jaren samen met zijn vrouw Lili Pirayesh en heeft 2 prachtige kinderen, namelijk Isabeau van 14 en zoon Timothy van 11. Het gezin betrekt een boerderijwoning in Soest. Maar hoe kun je zo’n hectisch leven eigenlijk volhouden? De gouden tip is volgens de presentator om het drinken van alcohol af te zweren.

Wilfred wil zwanger worden

Wilfred is naar eigen zeggen een betrokken vader die veel tijd vrijmaakt voor zijn gezin. Hij vindt dat wanneer je kiest voor kinderen, daar ook verantwoordelijkheid bij komt kijken. ”En dan is het aan jou om daar wat van te maken.”
Volgens de presentator zijn Lili en hij er altijd voor hun kinderen. Maar in plaats van vader, zou hij veel liever de moeder van zijn kinderen zijn geweest. Het mannelijk ogende gezicht van VI heeft namelijk een droom, hij wil graag zwanger kunnen zijn.
”Dat lijkt me zo bijzonder, menselijk leven in je hebben en het negen maanden bij je dragen. De band die een moeder met een kind heeft, zal een vader nooit kunnen krijgen. Jaloers ben ik niet, maar het lijkt me wel heel erg bijzonder.”

Bron: