Wesley Sneijder is gespot met Romy Lukassen, volgens juicekanaal Realityfbi de nieuwe vriendin van de oud-voetballer. Wesley en Romy waren een gezellig avondje uit.

,,Zo te zien trekken ‘gewone vrienden’ Wesley Sneijder en Romy Lukassen nog steeds met elkaar op”, meldt juicekanaal Realityfb op Instagram. Het kanaal deelt daarbij een foto van het stel. ,,Ze waren samen met anderen bij een Dinnershow.”

Vakantie

Volgens Realityfbi hebben Wesley en Romy een relatie. ,,Ik denk echt dat die twee wat hebben, maar er nog steeds omheen draaien.” Het is namelijk niet de eerste keer dat ze samen zijn gezien. Vorige maand waren Wesley en Romy samen op vakantie naar Marokko.

Foto

In Instagram Stories deelde Romy een foto, maar kennelijk had ze niet door dat haar volgers konden zien wie er tegenover haar zat. ,,Dat lijkt wel op Wesley Sneijder. Zo te zien zijn ze samen in Casablanca”, schreef Realityfbi toen op Instagram. Kennelijk wilde Romy het nog niet aan de grote klok hangen, want na de story van Realityfbi verwijderde ze de foto meteen weer.

Yolanthe

Wesley hoopte lange tijd op een verzoening met zijn ex Yolanthe, met wie hij zoontje Xess Xava kreeg. De oud-voetballer liet een tijdje geleden weten dat hij veel fouten gemaakt heeft in hun huwelijk en daar spijt van heeft. Hij omschreef de breuk als iets dat ‘aan hem vreet’ en zei te hopen dat er iets te redden viel. ,,Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.”

Bron: