Het zijn loodzware tijden voor Wesley Sneijder. De vader van de voetballegende is ernstig ziek en daarom heeft Wesley nu een zeer emotioneel, maar hartverwarmend besluit gemaakt. Hij is per direct ingetrokken bij zijn vader. ”Om de laatste tijd nog samen te zijn.”

Vader Wesley Sneijder ziek

Vorig jaar verloren Wesley en zijn broertje Rodney Sneijder hun moeder Sylvia. De zoon van Wesley, Xess Xava, was net als Yolanthe ook dol op haar.

Vorige maand is bekend geworden dat nu ook vader Barry ook ernstig ziek is. Bij hem is een vorm van kanker geconstateerd. Volgens Wesley is hij nu ‘stabiel’, maar komt het niet meer goed. Vanzelfsprekend vindt Wesley het verschrikkelijk.

Ingetrokken

Tegen weekblad Weekend vertelt hij dat hij probeert van de mooie momenten te genieten. ”Ik kijk van dag tot dag en zolang hij kwaliteit van leven heeft, geniet in daar elke seconde van.”
Vanwege de ziekte van zijn vader heeft Wesley besloten om bij hem in te trekken. Hij wil de tijd die zijn vader nog rest samen doorbrengen.
”Dat vond ik goed om te doen. Ik heb alles weggedaan en ben naar hem toe verhuisd. Hoe lang ik daar blijf? Ik hoop nog twintig jaar, maar we zullen zien.”
Wij hebben ontzettend veel respect voor het besluit van Wesley, genomen uit liefde. Steun hem ook met een hartje of een steunbetuiging in de reacties.

Nieuwe vriendin

Wesley heeft het overigens al een tijdje gezellig met een nieuwe vriendin. Het gaat om de 22-jarige Romy, met wie hij steeds vaker gezien wordt.
Van een relatie is ‘officieel’ geen sprake (omdat beiden het niet bevestigd hebben), maar Wesley besloot recent zijn veertigste verjaardag bij de familie van Romy te vieren. Zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau volgt haar nu ook op Instagram.

Bron: