Je kent het type wel: de rijke, controversiële man en zijn smoorverliefde vrouw die hem door dik en dun steunt. Maar wacht tot je de laatste lofzang van Wendy van Hout, het zonnetje in huis van Peter Gillis, hoort. Op Instagram postte ze een persoonlijk kiekje met haar man en een bijbehorende boodschap die de harten van velen raakte—of hun maag deed omdraaien, afhankelijk van je standpunt.

“Zoals jij is er maar 1,” schreef Wendy. En inderdaad, waar vind je nog zo’n unieke cocktail van een campingkoning die ruzie maakt met het gemeentehuis, wildplast als een pro en worstenbroodjes verslindt alsof zijn leven ervan afhangt?

“Mentaal niet eens overleefd,” vervolgt Wendy. “Hoe jij de stormen in je leven incasseert, dat kan niemand anders. Iedereen zou mentaal zijn geknakt.” Gillis is momenteel het middelpunt van een juridisch drama. De FIOD en de Belastingdienst hebben hem al op de korrel, en hij is zelfs bestempeld als een zogenaamde criminele ondernemer door het Landelijk Bureau Bibob.

“IJZERSTERK dat ben jij!” sloot Wendy haar emotionele betoog af. “Toch maak ik me zorgen als ik zie hoe je telkens weer wordt afgemaakt met uit hun verband gerukte uitspraken en goedkope beledigingen. Het raakt me omdat ik van je hou. Samen voor altijd.”

En natuurlijk liet Gillis de zoete woorden van zijn vrouw niet onbeantwoord. “Lieve schat, dank je wel voor de mooie woorden en weet dat ik zonder jou ook niet kan. Hou van jou xxxx.”

Dus daar heb je het, dames en heren: de liefde tussen Wendy en Gillis is even kleurrijk als een zak Skittles. En zoals we allemaal weten, gaat liefde door de maag—vooral als er worstenbroodjes in het spel zijn.

Bron: