Wendy van Hout, het wandelende plakplaatje aan de zijde van Peter Gillis, ligt onder vuur. Het juicekanaal Roddelpraat heeft namelijk contact opgenomen met de vader van haar jongste kind. Die onthult dat Wendy haar zoontje mishandelt.

Kinderen

Wendy heeft zoals bekend niet stilgezeten. Ze heeft vijf kinderen van evenzoveel mannen. Drukke boel dus in het weekend. Een soort filevorming van vaders die de kindjes komen halen en/of brengen.
Van Hout post op regelmatige basis leuke foto’s met haar kinderen. En dus zou je denken dat alles koek en ei is. Met de nadruk op ‘zou je denken’.
Vader Joey, die een zoon van vijf heeft met Wendy, vertelt tegen Roddelpraat namelijk schokkende zaken over de manier waarop Wendy hun zoon behandelt.
‘Wendy van Hout mishandelt zoontje (5), vader belt Jeugdzorg’

Kind houdt niet van mama

Joey beweert dat zoontje Joey jr. maar vier dagen in de twee weken bij Wendy is. De andere tien dagen is het kind bij zijn vader. V
Dat heeft een bizarre oorzaak: het kind zou liever niet meer naar zijn moeder gaan. Sterker: wanneer het weer tijd is om naar mama te gaan, begint Joey jr. te ‘huilen en schreeuwen’.
Toch zet de vader zijn kind af bij de riante woning van Peter en Wendy in België. Hier heeft Joey overigens geen toestemming voor gegeven. Om kinderen over de grens te brengen, heb je toestemming nodig van zowel vader als moeder.
Hoewel Joey die dus nooit gegeven heeft, brengt hij Joey jr. dus wel naar zijn moeder. Maar blij is hij daar niet mee.

Jeugdzorg

Wanneer een kind van vijf jaar zich gedraagt zoals vader Joey beweert, dan is er iets niet helemaal in de haak natuurlijk. Joey weet wel hoe dat komt.
Joey jr. zou drie verschillende mensen verteld hebben dat hij door Wendy wordt geslagen. De school heeft toen direct Jeugdzorg ingeschakeld.
Maar Jeugdzorg heeft tot op heden nog geen actie ondernomen, iets dat vader Joey moeilijk te verteren vindt.

Bron: