Peter Gillis en Wendy van Hout genieten van een welverdiende vakantie in Italië. Niet iedereen is positief over ze, en dat ontgaat Wendy absoluut niet. Uiteraard zit Wendy ook op social media en krijgt ze veel mee, ze is absoluut niet blij met de vergelijking. ,,Ik wil niet als een Nicol worden weggezet.”

Hatseflatser Peter heeft weer vlinders in de buik en Wendy hoort dan ook helemaal bij de familie, ze is dan ook te zien in de serie Massa is Kassa. ,,Ik wil niet als een Nicol worden weggezet”, zegt Wendy in gesprek met weekblad Privé. ,,Gelukkig weten mijn dierbaren dat ik anders in elkaar steek.” Wendy krijgt behoorlijk veel nare reacties op haar relatie met Peter en wordt door heel veel mensen tevens een golddigger genoemd.

“De eerste dagen waren heftig. Je moet het op je af laten komen, maar het was behoorlijk erg. Ze beseffen niet hoeveel pijn dat veroorzaakt. Ik zou ze wel eens willen zien als dit andersom gebeurt.” Toch laten Peter en Wendy er geen gras over groeien en praten ze al volop over een toekomst met elkaar. Zo hebben ze het al over trouwen gehad. “Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen”, zei Peter in gesprek met weekblad Story. “Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja.”

Bron: