Peter Gillis is inmiddels alweer bijna een jaartje samen met zijn vriendin Wendy van Hout. De Eindhovense is al snel bij haar rondbuikige lover ingetrokken en hebben het goed voor elkaar. Maar is het nu tijd voor de volgende stap? Anders gezegd: groeit er iets in Wendy’s buik?

Wendy van Hout kinderen

Wendy van Hout heeft al vijf kinderen gekregen bij verschillende partners. Peter heeft zelf drie kinderen en die kennen we natuurlijk allemaal, aangezien Ruud, Mark en Inge prominente rollen spelen in Massa is Kassa. Peter kreeg hen met zijn ex-vrouw Treesie.
Nu gaan er geruchten de ronde dat Wendy in verwachting is van Peter. Ze sterkt de geruchten zelf nog wat aan, door op Instagram een groeiend buikje aan haar volgers te tonen. Wat is hier aan de hand? Worden Wendy en Peter opnieuw ouders? Het zou natuurlijk ook kunnen dat Wendy haar vriend achterna gaat. Zijn buik groeit nu ook weer aardig.

Wendy van Hout zwanger?

Sterker nog, de vakantieparkenmiljonair zou bijna weer op zijn oude gewicht zitten. En dat is natuurlijk niet zo best, want destijds had Peter flinke gezondheidsproblemen. Hij werd zelfs per ambulance afgevoerd nadat hij onwel was geworden.
Afijn, misschien is Wendy inderdaad zwanger en misschien niet. Zodra we dit met zekerheid kunnen zeggen, is het Showblad-publiek de eerste die het hoort. Onderstaand de video:

Wendy is eindelijk eerlijk en vertelt waarom ze echt met Peter is

Bron: