Jan Roos en Dennis Schouten hebben opnieuw een schokkend verhaal aan het licht gebracht. Dit keer gaat het over Wendy van Hout de partner van de beruchte Peter Gillis. Hoewel Wendy op sociale media graag het beeld schetst van de ideale moeder met haar vijf kinderen van verschillende mannen lijkt de realiteit een stuk minder rooskleurig.

Volgens Joey de vader van Wendy’s jongste zoon is de situatie allesbehalve ideaal. Hij onthult dat zijn zoon slechts vier dagen per twee weken bij zijn moeder verblijft en de rest van de tijd bij hem doorbrengt. Maar waarom zo’n ongebruikelijke regeling? Het antwoord ligt in het gedrag van de kleine Joey jr. zelf. Elke keer als het tijd is om naar zijn moeder te gaan wordt hij overmand door tranen en angst.

Vader Joey onthult nog meer zorgwekkende details. Het kind wordt met veel gedoe naar het huis van Gillis en Wendy in België gebracht zonder dat hij daarvoor toestemming heeft gegeven. Maar wat is de kern van het probleem? Joey jr. zou op school hebben verteld dat hij door zijn moeder wordt geslagen een verhaal dat hij op verschillende momenten aan verschillende mensen heeft verteld.

Deze onthullingen roepen serieuze vragen op over Wendy’s vaardigheden als moeder. Als haar eigen kind zoveel weerstand toont om bij haar te zijn wijst dit op diepere problemen. Ondanks dat de school Jeugdzorg heeft ingeschakeld, lijkt er tot nu toe weinig met de zaak te zijn gedaan wat de situatie alleen maar verontrustender maakt. Wendy heeft nog niet geregeerd op deze beschuldigingen van haar ex.

Bron: