Na de geruchten over een huwelijkscrisis, zouden Wendy van Dijk en Erland Galjaard nu definitief uit elkaar zijn. De twee zouden zelfs hun huis op Ibiza hebben verkocht. ,,Het is echt over en uit”, meldt Yvonne Coldeweijer.

Wendy en Erland bevestigden ruim vier jaar geleden in een huwelijkscrisis te zitten en nu zou het weer hommeles zijn tussen de twee. Sterker nog: Yvonne Coldeweijer deelt op haar juicekanaal dat het stel definitief uit elkaar is.

‘Huis op Ibiza verkocht’

,,Het gaat al een tijdje rond… Maar een spion weet mij te vertellen dat het echt over en uit is tussen Wendy en Erland. Volgens mijn Talpa-spion gaat het in de wandelgangen bij Talpa nu zelfs rond dat de twee hun huis op Ibiza ook hebben verkocht”, schrijft Coldeweijer. Wat de reden van de breuk is weet de juicekoningin niet, maar ze heeft wel een idee. ,,Ik heb wel eens wat gehoord over Erland en zijn affaires… Ik ga weer even speuren.”

Zwijgen

Weekblad Story ontdekte eerder deze maand al dat Erland op zijn eigen naam én met eigen geld een peperduur appartement heeft gekocht in Rotterdam. Of hij zelf in het appartement gaat wonen of dat het om een beleggingsobject gaat is niet duidelijk, want Wendy en Erland waren niet bereikbaar voor commentaar. Volgens Evert Santegoeds behoorlijk veelzeggend. ,,Wat er wel allemaal aan de hand is… Iedereen zwijgt”, zei Santegoeds eerder in podcast Strikt Privé. ,,Ik heb ook Erland Galjaard proberen te bereiken, maar die zegt er helemaal niets over. Anders dan de vorige keer toen er een grote crisis was en hij openhartig vertelde over wat er aan de hand was.”

‘Betrapt’

De man van Wendy werd een tijdje terug nog ‘betrapt’ met Linda de Mol in het Vesting Hotel. Story meldde dat de twee maar liefst twee uur samen waren in het hotel, waar ze vermoedelijk ook een hapje gegeten hadden. Het ging toen volgens het blad niet om een werkafspraak, want Erland is sinds maart niet meer werkzaam als strategisch adviseur bij Talpa.

Bron: