Wendy van Hout deelde onlangs nog beelden van hoe ze haar lichaamsvocht in een bubbelbad met Peter de vrije loop liet. Vandaag heeft ze een geinige foto gedeeld, waarop ze de verhoudingen tussen zichzelf en haar mannelijke portemonnee duidelijk maakt.

Golddigger

Peter en Wendy komen natuurlijk allebei uit Brabant, en daar is carnaval best wel een dingetje. Mensen vinden dat een leuk feest en kijken daar het hele jaar naar uit.
Zo ook Peter en Wendy. Bij carnaval is het de bedoeling dat je jezelf verkleed, maar het sterrenkoppel heeft er duidelijk voor gekozen om criticasters de mond te snoeren. Wendy heeft een shirt aangetrokken waarop groot ‘Golddigger’ staat. Peter heeft op zijn beurt een shirt aangetrokken waar ‘sugardaddy’ op geprint staat. Enorm geestig natuurlijk.

Hilarisch

Wendy blijkt een tante met een flinke dosis zelfspot en haar volgers vinden het hilarisch wat ze bedacht hebben voor carnaval. Iemand schrijft: ”Ha ha, ik ga echt stuk om jullie outfits!” Ook een ander ziet er de lol van in: ”Dit is zo goed bedacht.”
Zoals iedereen wellicht wel weet wordt Wendy vaak een golddigger genoemd die alleen bij Peter zou zijn voor zijn geld. Of dat echt zo is weten we niet. Ze heeft in ieder geval wel een flinke dosis humor en dat is al een erg groot pluspunt in vergelijking met Nicolleke.

Bron: