Wendy van Hout draagt inmiddels iets langer dan acht maanden de titel ‘vriendin Peter Gillis’. Ze mocht al snel bij hem intrekken en dus spendeert het Brabantse koppel nu elke nacht samen. Maar of dat een pretje is? Wendy heeft een video gedeeld met slaapkamerbeelden.

Vriendin Peter Gillis zet slaapkamerbeelden online

Aan Wendy dus de eer om elke avond in het hatseflatsbed van Peter te stappen. Wendy moet vermoedelijk elke nacht zoeken naar een paar centimeter ruimte, omdat Peter nou eenmaal wat meer ruimte nodig heeft. Hoe is dat nou precies? Dat laat Wendy dus nu even zien.
Anders gezegd: ze laat het horen. In een video die op Instagram is gepost filmt Wendy de tukkende miljonair en haar vijfjarige zoontje. Ze schrijft erbij: ”62 of 5 jaar, ik hoor geen verschil.” Wat ons betreft had Wendy beter een geluidswaarschuwing bij het fragment kunnen plaatsen, aangezien iedereen die het heeft gezien last heeft van spontane tinnitus. Of ze de nachten zelf doorbrengt met een geluidsdichte koptelefoon is ons niet bekend.

Groot verlies

Eerder deze week doken er geruchten op dat Wendy en Peter uit elkaar zouden gaan. Dat werd gesuggereerd door een cryptisch Instagram-bericht, waarin Van Hout schreef dat mensen slechts periodes in je leven zijn en dat je moet genieten van die momenten.
Niet veel later verklaarde Wendy tegenover Shownieuws dat het bericht niets te maken had met de relatie van haar en Peter. Ze was een goede vriendin verloren en had daar zelfs een afscheidsbrief van gekregen. Heel erg heftig.

Bron: