Jet, de vrouw van Rob de Nijs, heeft opnieuw verdrietig nieuws op Instagram gedeeld. Terwijl Rob aan het revalideren is, hebben de twee te horen gekregen dat hun petekind leukemie heeft.

,,Gevoelens van dankbaarheid en trots wisselen elkaar af met gevoelens van angst en verdriet”, begint Jet haar verhaal op Instagram. ,,In een mooi artikel in de Telegraaf kondigde Joop van den Ende zaterdag aan dat er een musical over Robs leven verschijnt.”

‘Lamgeslagen en verdrietig’

Jet noemt het een ‘eer’, maar voelt niet alleen blijdschap. Een dag eerder kregen zij en Rob hartverscheurend nieuws te horen. ,,De dag hiervoor hoorden we dat ons petekind, waar we zoveel van houden wederom gevloerd is door leukemie. We zijn lamgeslagen en verdrietig. Lief meisje, knappe prachtige schat we staan naast je! Altijd! Dat kaarsje brandt.”

Steun

Jet kan op een hoop steun rekenen van haar volgers. ,,Wat krijgen jullie veel op je bordje. Sterkte”, reageert iemand. En een ander: ,,Wat vreselijk! Ik wens jullie en vooral dit meisje en alle naasten heel veel kracht om opnieuw de strijd aan te moeten gaan en bid met jullie mee voor een goed herstel.”

Gezondheidsupdate Rob

Afgelopen week deelde Jet een gezondheidsupdate over Rob. Vorige maand werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, nadat hij thuis ernstige ademhalingsproblemen kreeg. Zijn situatie is nu ‘stabiel’, liet Jet weten in Tijd voor Max. ,,Hij is uit het ziekenhuis, hij revalideert nu in een revalidatiecentrum.”

Bron: