Katja Schuurman staat al lang bekend als een van de mooiste vrouwen en iconen van Nederland. De actrice en tv-presentator heeft haar glans allesbehalve verloren. Dat bewijst ze wederom met een foto die ze deelde, waarop ze op 20-jarige leeftijd te zien is.

Nostalgie met Katja Schuurman

Op 49-jarige leeftijd wordt Katja Schuurman nog altijd gerekend tot de meest beeldschone vrouwen van boven de veertig in Nederland. Ze investeert veel in haar uiterlijk, met frequente bezoeken aan de sportschool en het volgen van diverse regimes om jong te blijven ogen.

De Wim Hof methode is hier een voorbeeld van. Katja waagt zicht regelmatig aan een ijzige duik. Ze is dus niet bang om avontuurlijk te zijn voor haar volgers – iets wat we van haar kennen na haar deelname aan het voormalige programma op BNNvara ‘Try Before You Die’.

Ondernemingen Katja Schuurman

Als ze niet voor de camera staat of haar volgers trakteert op allerlei foto’s, ontwerpt Katja onder meer tassen en sneakers. Doet ze dit niet, geniet ze van de nodige ontspanning, denk aan sauna’s of andere tropische bestemmingen. Ze mag trots zijn op haar lange en succesvolle carrière.

De gedeelde foto toont een 20-jarige Katja Schuurman. Ze geeft toe dat ze destijds twijfelde om de foto te plaatsen. De post heeft veel positieve reacties ontvangen, wat precies is wat Katja hoopt te bereiken met haar berichten. Haar volgers moedigen haar aan om meer dergelijke foto’s te delen.

Wij vinden jouw mening heel belangrijk bij het schrijven van onze artikelen. Daarom willen we je vragen om een leuke reactie achter te laten op Facebook, zodat we jou kunnen voorzien van de leukste en meest spraakmakende verhalen.

Bron: