Joost Klein is inmiddels bekend in heel Nederland en ook ver daarbuiten. Dat komt door zijn hit Europapa, maar ook door de diskwalificatie bij het Eurovisiesongfestival. Of Joost populair is? Behoorlijk ja. Behalve dan bij Noa Vahle.

Noa Vahle vs. Joost Klein

Nadat Joost werd weggestuurd door de EBU, duurde het eventjes voordat hij weer besloot om op te treden. Dit gebeurde uiteindelijk in Enschede.
Niemand minder dan Noa Vahle werd uitgekozen om de artiest te gaan bezoeken voor wat pittige vragen. Dan zou je denken dat de dochter van Linda de Mol laaiend enthousiast was. Zij zou immers de eerste zijn die hem aan de tand mocht voelen.
Het tegenovergestelde blijkt echter waar. Noa doet normaal gesproken voornamelijk sportverslaggeving, dus dit vereiste een iets andere aanpak.

Wat is er gebeurd?

De Televizier wil van Noa weten of ze het leuk vond om Joost Klein te ontmoeten en te ondervragen. Dat blijkt totaal niet het geval.
”O god, hou maar op. Ik ben de vaste verslaggever in de programma’s van Hélène Hendriks en dan komt er wel eens een idee van de redactie. Ik zei toen meteen al dat ik niet over een hek zou springen om Joost te vinden.”
Waar heeft dat mee te maken? Is er wellicht eerder iets gebeurd tussen de twee? Of heeft Noa gewoon weinig tot geen interesse in hem? Het lijkt op het laatste.

Geen zin in

”Ik heb ook niet echt mijn best gedaan”, aldus Noa. ”Dit soort uitstapjes hoeven van mij niet zo vaak, zolang ik het maar op mijn manier kan doen.”
Als nichtje van John de Mol en dochter van Linda mag je dus blijkbaar gewoon je items afraffelen en openlijk aangeven dat je er geen zin in hebt en dus je best niet hebt gedaan. Uiteindelijk wordt er toch wel een baantje voor haar geregeld.

Bron: