Ze zal hoogstwaarschijnlijk een van de weinigen zijn, maar Montana Meiland hekelt Frans Bauer. ,,Ik had dat al van kleins af aan, dat ik bij hem dacht: wat een rare man”, onthult Montana.

Hoewel Montana het prima in haar eentje redt, mist ze na de breuk met Dirk Hoogstraten soms wel een man om haar heen. Ook denkt ze vaak na over haar toekomst nu ze weer vrijgezel is. ,,Ik ga niet ontkennen dat ik weleens de gedachte heb: de tijd tikt”, vertelt ze in gesprek met weekblad Weekend. ,,Aan de andere kant, ik ben nog geen dertig. Misschien loop ik volgende week wel iemand tegen het lijf van wie ik helemaal hoteldebotel ben.”

‘Rare man’

En hoewel Frans Bauer misschien wel de meest betrouwbare BN’er is, zal Montana nooit kiezen voor een man als hij. In de 2023 Met De Meilandjes Scheurkalender noemt Montana hem zelfs de ‘lelijkste man’. ,,O ja, dat heb ik gezegd…”, begint Montana. ,,Waarom? Ja, dat weet ik niet. Ik had van kleins af aan, dat ik bij hem dacht: wat een rare man. Die vraag kwam langs voor de kalender en dat antwoord kwam bij mij naar boven.”

Welke beroemdheid vindt Montana dan wel aantrekkelijk? ,,Waar ik nu als eerste aan denk qua uiterlijk is George Michael of zo. Zo cliché, ik weet het. Weet je, als ze maar een beetje groot zijn, niet te klein. Dat is dan zo onhandig, met hoge hakken en zo. Dat is altijd wel een dingetje.”

Bron: