Pommeline Tillière, die bekend werd door haar deelnames aan ‘Temptation Island’, trakteert haar volgers op Instagram regelmatig op een sexy kiekje. Nu deelt de realityster enkele opvallende foto’s met haar vriend Cirio en die laten maar weinig aan de verbeelding over.

Pommeline Tillière zit sinds een tijdje op het erotische platform OnlyFans. Maar ook op Instagram laat ze haar volgers graag meegenieten van haar prachtige lichaam. Zo post de ‘Temptation’-ster regelmatig pikante kiekjes op haar sociale media.

Nu deelde Pommeline wel enkele heel uitdagende foto’s op haar Instagrampagina. Zo poseert de realityster samen met haar vriend Cirio halfnaakt voor de spiegel. En die foto’s lokken ook heel wat reacties uit bij haar volgers.

Sexy konijn

Zo zijn veel van haar fans erg onder de indruk van Pommelines lichaam. “Wat een lichaam!”, “Menig vrouw is jaloers op dit figuur!”, “Hottie!”, “Sexy konijn”, “Beauty queen”, “Je ziet er zo goed uit Pommeline!”, “Zo hot!”, “Wat een lijf!”, “Wauw, zo knap!” en “Bom!”, luidt het onder meer in de vele comments.

Bron: