Er gingen lange tijd heftige geruchten rond over Toto en Rocco, de hondjes van Gordon. De twee trouwe viervoeters zouden naar een asiel zijn gebracht in Dubai. Kloppen die geruchten? Gordon geeft eíndelijk duidelijkheid.

,,Wij hebben gehoord van Nederlanders woonachtig in Dubai dat Toto en Rocco naar het dierenasiel zijn gebracht in Dubai”, zei Jan Roos in een uitzending van Roddelpraat. ,,In het dierenasiel in Dubai krijgen honden die na drie maanden niet worden opgehaald door een baas, een spuitje. De kans dat Toto en Rocco dood zijn, is vrijwel honderd procent.”

Geruchten

De manager van Gordon liet destijds weten dat die geruchten onzin zijn. ,,Toto en Rocco zijn in blakende gezondheid en gewoon bij hem thuis!”, luidde de verklaring. ,,Gordon deelt geen beelden of informatie meer over zijn honden omdat dit kan leiden tot aankoop van dit ras dat ernstig onder een vergrootglas ligt.”

Waar zijn Toto en Rocco?

Nu, meer dan een halfjaar later, geeft Gordon eindelijk duidelijkheid over Toto en Rocco. Deze week keerde Gordon weer terug op Instagram en gisteren liet hij voor het eerst zijn twee honden weer zien. Hij had zangles in zijn woonkamer. ,,En als je in Dubai woont en je hebt een lerares in Nederland, ja, dan is het online. Net alsof we in coronatijd zijn”, zei Gordon in Instagram Stories. ,,Ze vraagt twee honden per les. Twee honden!”, grapt hij terwijl hij Toto en Rocco laat zien.

Bron: