Hélène Hendriks reageert op dit heugelijke nieuws!

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks kennen we natuurlijk allemaal als voormalig hockeyster en tegenwoordig als presentatrice. Vanaf juni 2019 presenteerde ze een tijd de talkshow Hendriks en Genee. Ze deed dit samen met Wilfred Genee. Ook schoof ze regelmatig aan als sport-deskundige tijdens 6 inside. Daarnaast schuift ze ook vaak aan bij Vandaag Inside én verving ze Johnny de Mol als presentatrice van HLF8. We genieten volop van Hélène op tv en hopen dat aankomende jaren nog veel te mogen doen!

Huwelijksbootje?

Volgens geruchten zou de presentatrice op het punt staan om in het huwelijksbootje te stappen. Helene laat verder niet veel los over haar privéleven, maar wat we wel weten is dat ze gelukkig is in de liefde. Haar partner blijft bewust uit de schijnwerpers, hij zou geen enkele behoefte hebben aan media-aandacht. Volgens Weekblad Party zal het niet lang meer duren voordat de twee hun liefde bekronen met een huwelijk, althans, volgens de geruchtenmolen. Helene geeft aan shownieuws een reactie op het gerucht en reageert het volgende: “Wat leuk dat ik ga trouwen. Dan moet ik snel een jurk regelen. Wanneer en waar moet ik zijn?”.

Vooralsnog lijkt het helaas nog niet te gebeuren.. wij kunnen in ieder geval niet wachten op de dag dat ze wél het huwelijksbootje in stapt!

Bron: