Wie kan zich de laatste hit van André Hazes nog herinneren? Dan moeten we echt jaren terug en spreken we dan wel over een hit. André Hazes had succes met zijn single ‘Leef!’, maar daarna ging het al snel bergafwaarts met hem. Zijn liedjes die daarna kwamen evenaarde dat succes nooit meer.

Zijn agenda blijft dan ook leeg. De Ahoy krijgt hij niet uitverkocht zonder bijna alle kaarten gratis weg te geven en zijn nieuwe muziek raakt de fans niet zoals voorheen, omdat zij hem als volkszanger zien, een imago dat hij zelf lijkt te willen afschudden.

De relatie met Monique wordt door fans ook met scepsis bekeken. Voelen zij zich bedrogen door Hazes? André’s imago lijkt in een crisis te verkeren, waarbij zijn vraagprijs voor een optreden haaks staat op de realiteit van zijn huidige populariteit. De vraag blijft: is André Hazes nog steeds de ster waarvoor men bereid is te betalen, of is zijn glans aan het verliezen?

Trending
Chantal Janzen gaat te ver in de supermarkt – personeel verbijsterd
Wil je André Hazes op je bruiloft hebben dan moet er diep in de portemonnee gedoken worden; volgens zijn boekingskantoor kost het minstens 19.500 euro om hem te boeken. En dan krijg je André waarschijnlijk voor 20 minuutjes. Dit is natuurlijk een absurde prijs en André denkt zelf nog dat hij een grote ster is, maar dat is hij natuurlijk niet. Het draait bij André nog eens meer om zijn muziek waarom hij in de spotlights staat. Nee het is vooral de drama in zijn leven waarmee hij de voorpagina’s haalt.

Het is een trieste constatering, maar André verdient allang zijn geld niet meer met zingen en optreden. Nee, André zijn hoofdinkomsten zijn docu’s maken over zijn afdwalingen in het leven en hopen dat zijn zusje Roxeanne de bodemprocedure wint van hun moeder Rachel omtrent de erfenis van hun vader. Dan kan André daar op teren en dan hoeft hij geen docu’s meer te maken en Monique ten huwelijk vragen voor de bühne om kijkers te trekken.

Bron: