Een vrouw heeft op het populaire platform Reddit een boekje opengedaan over haar slaapkamerleven. En dan vooral over hoe ze 3 jaar en 8 maanden wacht tot haar verloofde haar wil verwennen. ”Van intimiteit is geen sprake; ik krijg nooit een beurt.”

Geen beurt

In de post, die is overgenomen door de website Daily Star, geeft de vrouw aan dat haar verloofde geen interesse heeft om haar een beurt te geven.

De vrouw, die anoniem wil blijven, omschrijft zichzelf als een ‘lady in the streets but a freak in the sheets’. Helaas heeft ze dat laatste gedeelte op moeten geven sinds ze een relatie aanknoopte met haar verloofde, want die zit niet te wachten op een stomend avontuurtje.

”Hij is bang om intiem te worden, verlangt er niet naar en heeft prestatieproblemen. Hij slaat de hand ook niet aan zichzelf en bekijkt ook geen pikantje filmpjes. Dat laatste moedig ik wel aan, zodat hij uitvinden kan wat hij lekker vindt.”

Ziel is mooi

”Het loopt als een rode draad door onze relatie en is al vanaf het begin een probleem.” De vrouw heeft er echt genoeg van, maar wil haar partner niet verlaten.

”Ik hou van hem en van alles wat hij doet. Hij heeft een hele mooie ziel en een groot hart.” Binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje en om die reden vraagt ze Reddit-gebruikers nu om advies. Ze realiseert zich dat haar s*ksuele kant onderdeel uitmaakt van wie ze is.

”Ik heb mezelf jarenlang weggecijfers voor hem. Ik dacht dat hij na een jaar, of twee, wel met mij naar bed zou willen. Maar dat is niet gebeurd.”

Al drie jaar en 8 maanden

”We hebben nu al drie jaar en acht maanden niets met elkaar gedaan en dat doet me veel pijn. We hebben ook therapie geprobeerd, medicatie, bepaalde tijden. Maar niets werkt. Hij verlangt er gewoon helemaal niet naar.”

Toen we begonnen met daten heb ik hem gevraagd wat hij van swingen vindt. Dat is mijn stiekeme wens. Maar dat wil hij ook niet. Ik mag ook niet met iemand anders naar bed.”

”Ik ben nu op het punt dat ik niet meer weet wat ik moet doen. Het vergt mentaal veel van me om dit te blijven volhouden. En binnenkort zijn we getrouwd. Wat moet ik nu doen?”

Bron: