Het lijkt al veel langer geleden, maar slechts drie weken geleden werd Rob de Nijs met een amb*lance naar het z!ekenhuis gebracht. De geliefde zanger kreeg thuis te maken met ernstige ademhalingsproblemen, waarbij zelfs werd gevreesd voor zijn leven.

De dank gaat uit naar zijn vrouw Jet (54), die door haar achtergrond als verpleegkundige snel kon handelen. Ze wist precies wat ze moest doen en gaf mond-op-mondbeademing totdat de hulpdiensten arriveerden en hem naar de amb*lance brachten.

Zoals bekend werd Rob met spoed naar het z!ekenhuis gebracht. Omdat zijn toestand zorgwekkend was, werd zijn familie gevraagd om te komen. Gedurende de daaropvolgende dagen leefden zij in spanning over of Rob het zou redden.

Jet riep zelfs op om kaarsjes te branden. Gelukkig wist De Nijs zich te herstellen. Op 3 mei werd Rob overgebracht naar een revalidatiecentrum, waar hij nu al bijna drie weken verblijft.

Het is niet de eerste keer dat hij in een revalidatiecentrum is opgenomen, maar al de derde keer in twee jaar tijd. Jet vertelt vandaag aan Story dat ze Rob elke dag bezoekt.

Soms gaat hun elfjarige zoon Julius ook mee. Jet zorgt graag voor haar man, maar noemt het tegelijkertijd ook een zware last.

“Ik voel me moe, maar redelijk”, aldus Jet. Ondanks alles vindt ze het vanzelfsprekend dat ze voor Rob zorgt. “Hij is alles voor me en nog zoveel meer.”

Het is nog niet bekend hoelang Rob de Nijs nog in het revalidatiecentrum moet blijven. De 80-jarige zanger heeft te maken met de z!ekte van Parkinson, waarmee hij w0rstelt.

De situatie rondom Rob de Nijs blijft zorgwekkend en roept veel medeleven op. Het is een uitdagende tijd voor zowel Rob als zijn familie, en vooral voor Jet, die dagelijks de zorg op zich neemt. We hopen op een spoedig herstel voor Rob en wensen de familie veel kracht en steun toe in deze moeilijke periode.

Het is een moeilijke en emotionele tijd voor Rob de Nijs en zijn familie, waarin ze geconfronteerd worden met de gevolgen van zijn gezondheidsproblemen.

Rob, die al geruime tijd kampt met de z!ekte van Parkinson, heeft al vaker revalidatiecentra bezocht. Deze recente opname markeert echter de derde keer in slechts twee jaar tijd.

Jet, zijn toegewijde vrouw, speelt een cruciale rol in het ondersteunen en verzorgen van Rob tijdens zijn herstel. Ze bezoekt hem dagelijks in het revalidatiecentrum, waarbij soms ook hun jonge zoon Julius aanwezig is.

Het is een zware taak voor Jet, maar ze draagt deze verantwoordelijkheid met liefde en toewijding. Ze is vastbesloten om er voor Rob te zijn en hem de beste zorg en steun te bieden in deze uitdagende periode.

Laten we Rob de Nijs en zijn familie omringen met begrip, medeleven en positieve gedachten. Moge hij kracht putten uit de steun van zijn dierbaren en moge hij snel weer gezondheid en welzijn ervaren.

Bron: