De meeste mensen herinneren zich nog wel met wie ze ‘de daad’ voor het eerst beleefden en hoe dat toen is gegaan. Maar het laatste wat je wil vrouw zijnde, is na afloop van je eerste keer een lijst ontvangen waar alle punten worden opgesomd die je ‘niet goed’ hebt gedaan.

Ontmaagden

Op de website Daily Star staat een bericht van een 20-jarige vrouw. Zij liet zichzelf ontmaagden door een oudere man van 35 jaar, die al een stuk meer ervaren was dan zij.

Op het s*x-forum van Reddit schrijft ze dat ze een paar dagen geleden ontmaagd werd door haar vriend. ”Ik was ontzettend nerveus en wist niet zo goed wat ik moest doen. Het was erg akward en ik moest hem zelfs een paar keer vragen om te stoppen.”

Vrouw laat zich ontmaagden door 35-jarige man en krijgt daarna een bericht met 6 ‘verbeterpunten’

Zes verbeterpunten

”Hij is wel klaargekomen, maar ik niet. Misschien doordat ik zenuwachtig was. Anyway, de volgende dag werd ik wakker en zag ik een bericht van hem. Hij had een hele lijst gemaakt met de handelingen die ik verkeerd gedaan had tijdens de vrijpartij.”

De vrouw heeft de lijst op het internet gedeeld. Het gaat in totaal om maar liefst zes punten die ze ‘verbeteren’ kan.

  1. Gedraag je ‘meer sexy’. Wees niet zo stil. Kreun en schreeuw.
  2. Je gezichtsuitdrukking kan beter. Werk hieraan
  3. Je bent nu geen maagd meer dus gedraag je ook niet meer zo
  4. Je moet jezelf beter leren scheren daar beneden
  5. Vertel een man niet dat hij moet stoppen als hij op gang komt
  6. Laat me proberen wat ik wil.

Dat zijn nogal bizarre punten als je het ons vraagt. De vrouw lijkt er toch iets anders in te staan. ”Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet tegen opbouwende kritiek. Ik weet echt wel dat de eerste keer niet perfect was, maar nu ik dit heb ontvangen schaam ik me.”

De vrouw is bang dat de ze de volgende keer niet ‘goed’ kan presteren en wil niet dat haar vriend haar opnieuw een bericht stuurt met verbeterpunten. Onderstaand het bericht:

Nabeschouwing: De gekozen afbeelding is ter illustratie van het verhaal. In haar originele post staan geen foto’s.

Anyway, wat gaat er door je heen als je dit leest? Laat het weten in de reacties en deel dit bericht. We zijn je erg dankbaar!

Bron: