Een vrouw die op 33-jarige leeftijd nog maagd is, heeft haar ’10 geboden’ onthuld voor haar perfecte partner. Ze is vastbesloten om single en celibatair te blijven totdat ze de juiste partner vindt! Danyelle Noble, een danseres uit Jupiter, Florida, zegt dat ze altijd gelukkig is geweest in haar eentje. Ondanks dat ze een relatie wil, is ze niet bereid om genoegen te nemen met zomaar iemand.

Ze heeft gesproken over haar liefdesleven en waarom ze ervoor heeft gekozen haar maagdelijkheid te bewaren. Verbazingwekkend genoeg leidt Danyelle een celibatair leven totdat ze de juiste man ontmoet. Ze heeft ook hoge eisen gesteld aan elke potentiële partner!

Danyelle heeft altijd gefocust op haar persoonlijke groei en geluk. Als jong meisje had ze nooit interesse in daten en concentreerde ze zich op haar studies en dansen. Toen ze jonger was, werd ze nooit mee uit gevraagd door jongens op school, wat misschien heeft bijgedragen aan haar focus op andere aspecten van haar leven.

Danyelle zei dat hoewel ze op de middelbare school een tienjarenplan had gemaakt dat onder andere trouwen omvatte, ze later besloot dat ze niet zomaar genoegen wilde nemen om maar te settelen. Hoewel veel van haar vrienden dating-apps gebruiken en met jongens naar huis gaan, past die levensstijl niet bij haar. Ze blijft liever single totdat ze de juiste persoon vindt.

“Ik ben niet iemand die na een date met iemand meegaat naar zijn huis om te slapen. Ik ben op een punt in mijn leven waar ik weet dat het de moeite waard zal zijn als ik de juiste persoon vind,” zegt Danyelle. Danyelle heeft een lijst met eisen die haar ideale man moet vervullen voordat ze overweegt om een serieuze relatie aan te gaan. Ze noemt deze haar ’10 geboden’:

 1. Familiegericht: Hij moet familie waarderen en prioriteit geven.
 2. Oprecht: Authenticiteit en eerlijkheid zijn cruciaal.
 3. Vriendelijk: Een medelevende en zorgzame natuur is essentieel.
 4. Langer dan zij: Ze verkiest een man die fysiek langer is.
 5. Atletische bouw: Fysieke fitheid en gezondheid zijn belangrijk.
 6. Houdt van reizen: Een gedeelde passie voor het ontdekken van nieuwe plaatsen.
 7. Houdt van de natuur: Genieten van de natuur en buitenactiviteiten.
 8. Avontuurlijk: Iemand die avontuurlijk is en bereid risico’s te nemen.
 9. Niet eerder getrouwd: Ze wil iemand zonder eerdere huwelijksbanden.
 10. Humor: Een goed gevoel voor humor is essentieel voor een gelukkige relatie.
 11. Stabiliteit: Financiële en emotionele stabiliteit zijn belangrijk.
 12. Respecteert haar: Bovenal respect voor haar en haar keuzes.

Danyelle’s datingleven is een mix geweest van uitdagingen en leerervaringen. Naarmate ze ouder werd, verschoof haar focus naar het vinden van een betekenisvolle relatie in plaats van casual daten. Deze beslissing heeft geleid tot unieke en soms moeilijke datingervaringen, zoals toen een date niet terugkwam nadat hij naar het toilet was gegaan.

De langste date die ze ooit heeft gehad, duurde tot de derde date. Ze heeft op de eerste date altijd eerlijk verteld over haar maagdelijkheid en haar hoge standaarden, maar veel potentiële partners waren niet bereid om te blijven. “I straight up tell guys on the first date and if it bothers them then I leave,” zegt ze.

Danyelle was niet altijd zo open over haar keuzes. Ze geeft toe dat ze zich vroeger schaamde om anderen te vertellen dat ze maagd was en nooit een vriendje had gehad. Maar nu heeft ze meer zelfvertrouwen en zegt dat veel jongens respect hebben voor haar keuzes. Deze rechtlijnige benadering heeft degenen die niet bij haar waarden passen vroegtijdig uitgefilterd, maar heeft ook geleid tot teleurstellende ervaringen.

Volgens Danyelle zijn er mensen die haar belachelijk maken vanwege haar levensstijlkeuzes. In een TikTok-video zegt ze dat ze zich tenminste geen zorgen hoeft te maken dat haar partner vreemdgaat en dat ze in haar vrije tijd kan doen wat ze wil. Danyelle is vastbesloten om haar overtuigingen trouw te blijven en heeft gezegd dat ze zich prettig voelt om single te zijn. Ze heeft zelfs gezegd dat zo lang zonder vriendje zijn haar heeft geholpen om zichzelf beter te leren kennen en comfortabel met zichzelf te zijn.

In een andere TikTok-video deelt Danyelle de vijf redenen waarom haar beste vriendin denkt dat ze single is. Hier zijn ze:

 1. Je gaat niet uit of ergens heen!
 2. Je veegt iedereen weg op de apps (zeer kieskeurig).
 3. Je trekt je terug van dates of volgt niet door wanneer ze je vragen om uit te gaan.
 4. Je wilt Benny [een huisdier] niet alleen thuis laten.
 5. Die speciale man die bij je energie past, is je pad nog niet gekruist en hij zal de moeite waard zijn als dat gebeurt!!!

Danyelle’s reis is er een van zelfontdekking en onwrikbare toewijding aan haar waarden. Een les die we allemaal van haar kunnen leren, is het belang van zelfrespect en het begrijpen van wat je echt wilt in een relatie. Haar verhaal, vol uitdagingen en triomfen, laat zien dat het mogelijk is om kracht te vinden in je overtuigingen, zelfs wanneer de wereld een andere richting op lijkt te gaan.

Haar “10 geboden” voor mannen zijn niet alleen een lijst met vereisten, maar een weerspiegeling van haar diepe begrip van wat ze wil in het leven en van een partner. Terwijl ze haar pad blijft volgen, blijft Danyelle hoopvol en optimistisch. Ze gelooft dat de juiste persoon ergens daarbuiten is en dat wanneer ze elkaar vinden, het een relatie zal zijn die is gebouwd op wederzijds respect en gedeelde waarden.

Danyelle’s verhaal is een inspirerend voorbeeld voor ons allemaal om onze eigen standaarden vast te stellen en geen genoegen te nemen met minder dan we verdienen. Of het nu in relaties is of andere aspecten van het leven, trouw blijven aan jezelf is de sleutel tot het vinden van echte geluk en vervulling.

Bron: