Een 69-jarige vrouw heeft opmerkelijk genoeg op haar 64ste een drastische carrièreswitch gemaakt naar de p*rno-industrie.

Dit verrassende nieuws kwam aan het licht tijdens een interview met Ryan Pownall, bekend van de podcast Pillow Talk, waarin hij p*rnosterren interviewt over hun ervaringen.

Van Laboratorium naar P*rno

Deze dame, voorheen werkzaam in een laboratorium, besloot samen met haar man de wereld van adult entertainment in te duiken.

Tijdens een p*rnoconventie in de VS deelde ze haar verhaal met Pownall, waarbij ze aangaf al vijf jaar actief te zijn in de industrie.

Partner als Steun en Meer

In het interview onthulde de vrouw dat ze haar adult content samen met haar echtgenoot maakt, tot groot enthousiasme van Pownall die de man een “legende” noemde.

De vrouw werd door Pownall bestempeld als een “godin”, wat ook op Instagram werd bevestigd.

Gemengde Reacties van het Publiek

Hoewel het interview op Instagram veel likes kreeg, waren de reacties van het publiek verdeeld.

Sommige kijkers uitten hun afschuw, waarbij een gebruiker schreef: “Dit is walgelijk.”

Anderen prezen juist haar moed en de steun van haar man. Zo merkte een gebruiker op: “Het is tenminste haar man en niet een heleboel andere mannen.”

Ouder Worden en Nieuwe Dromen

De vrouw weerlegt het idee dat je op een bepaalde leeftijd geen nieuwe dromen meer kunt najagen.

Haar beslissing om op 64-jarige leeftijd een nieuwe richting in te slaan, toont aan dat leeftijd slechts een getal is en geen belemmering hoeft te zijn voor het nastreven van persoonlijke passies en interesses.

Een Onconventionele Keuze

De keuze van deze vrouw en de steun van haar man roepen belangrijke vragen op over ouder worden, s*ksualiteit en het nastreven van persoonlijke vrijheid, ongeacht leeftijd.

Hoewel haar beslissing controversieel is, benadrukt het ook de diversiteit en complexiteit van menselijke keuzes en relaties.

Het verhaal van deze vrouw onderstreept dat het nooit te laat is om een nieuw pad in te slaan, ongeacht wat anderen daarvan denken.

Bron: