In de Engelse media is een wel heel opmerkelijk verhaal verschenen. In Colorado in de Verenigde Staten raakte een 31-jarige vrouw zwanger van een 13-jarige jongen. Die noemt haar zelfs mama.

De jongen vond Andrea Serrano een hele belangrijke persoon in zijn leven. Voor hem was ze een echte vertrouwenspersoon en hij noemde haar zelfs mama.

Maar de vrouw dwong de jongen om de lakens met haar te delen. Na die ene keer bleek Serrano in verwachting.

Niemand wist ervan, totdat de jongen huilend zijn beklag deed bij een therapeut. Deze lichtte meteen de autoriteiten in.

Andrea werd uiteindelijk in juni van vorig jaar opgepakt. Ze bevestigde het verhaal tijdens haar verhoor. De vrouw vertelde dan ook nog eens dat ze zwanger was van hem.

Normaal zou je denken dat zo iemand voor jaren achter de tralies gaat. Zij kreeg echter een zogenaamde plea deal aangeboden.

De dame moet niet achter de tralies, maar ze moest zich alleen als zedendelinquent laten registreren. Ze kreeg wel 10 jaar voorwaardelijk.

De familie van de jongen is niet te spreken over de gebeurtenissen. Ook de moeder van de jongen is woedend. “Mijn zoon is een tiener die nooit meer van zijn jeugd zal kunnen genieten.”

“Ze dwong hem om het bed met hem te delen. Nu moet hij papa zijn. Hij wilde dit nooit en is helemaal kapot. En wat doet justitie?”

“Omgekeerd was het heel anders geweest. Een 31-jarige kerel met een meisje van dertien, dat was heel anders afgelopen. En dan kreeg Andrea ook nog eens de volledige voogdij.”

Ondertussen is de baby geboren en is het nog maar af te wachten hoe het in de toekomst zal verkeren met de jongen.

Bron: