Famke Louise is vorig jaar begonnen met een OnlyFans-account. Dat wil zeggen dat ze pittige foto’s en filmpjes van zichzelf maakt om die vervolgens tegen betaling aan te bieden op het internet. Talloze pubers en oudere mannetje hebben zich aangemeld voor een paar tientjes per maand voor de content van Famke. Helemaal prima natuurlijk, Famke schijnt tonnen te verdienen per maand aan deze handel. Ook lijkt Famke steeds professionelere foto’s te maken waarvoor ze naar locaties gaat met een lading lingerie voor professionele shoots. Inmiddels is ze zelfs met andere vrouwen foto’s en filmpjes aan het maken. Voor mannen natuurlijk leuk om te zien, behalve voor één en dat is haar vriend.

De vriend van Famke is ook een bekende, Denzel Slager. Denzel is een voormalig Nederlands profvoetballer maar heeft ook meegedaan aan het realitydatingprogramma Love Island van RTL 5. En Denzel lijkt niet helemaal zichzelf meer sinds de moeder van zijn kind op OnlyFans zit.

Denzel Slager toch niet blij met carrièreswitch van Famke Louise!

Natuurlijk wil je bepaalde zaken privé houden. Dat is in het geval van Denzel en Famke niet helemaal meer mogelijk aangezien er nu tienduizenden pubers elke dag vieze berichtjes naar je vriendin sturen en daar ook vieze antwoorden op krijgen van je vriendin. Fans van de oud voetballer hebben al in tijden niks meer van hem gehoord. Vandaag heeft hij eindelijk iets van zich laten weten en het lijkt niet helemaal goed te gaan. Een fan vraagt: “Waarom ben je zo lang offline geweest?” Denzel schrijft: “Ik had er gewoon echt even geen behoefte aan. Heb lekker wat tijd voor mezelf genomen. Soms ook wel ff goed om te doen denk ik!”

Fans vermoeden dat er moeilijkheden zijn tussen Denzel en Famke wat veel mensen goed kunnen begrijpen gezien de plotselinge carrièreswitch van Famke. Op social media laten fans van zich horen: “Wat zou jij er van vinden wanneer je grote liefde en de moeder van je kind plots naaktfoto’s van zichzelf gaat verkopen!? Tuurlijk heeft hij het zwaar!” De twee zijn ook los van elkaar op vakantie. Hieronder het bericht van Denzel:

Bron: