De vriendin van Ajax-speler Kenneth Taylor heeft zichzelf compleet belachelijk gemaakt. Jade Anna (19) heeft haar lippen laten opspuiten en in Roddelpraat geeft Jan Roos daar zijn mening over. Jan is niet erg te spreken over Jade, zo blijkt wel.

Jade Anna van Vliet

Jade werd bekend doordat ze een relatie begon met YouTuber Gio Latooy. Die verdient heel veel geld met het maken van video’s.
Door een relatie met hem te beginnen, werd zij ook bekend. Daar heeft ze handig gebruik van gemaakt, want nadat ze uit elkaar ging met Gio besloot ze te blijven vissen in de rijke mannen-vijver. Kort na de breuk kwam naar buiten dat ze een relatie heeft met voetballer Kenneth Taylor.
Heel fijn natuurlijk, want die is nog iets rijker dan Gio en speelt bij Ajax. Opnieuw een mooie gelegenheid om jezelf in de picture te zetten.
Jade is ‘influencer’ van beroep. In een recente video laat ze haar volgers zien hoe ze haar lippen laat opvullen. Jan Roos bespreekt die video bij Roddelpraat.

Lippen opvullen

Jade begint te vertellen: ”Ik ga zometeen mijn lippen laten doen. Het is iets waar ik al langer over twijfelde en dat is niet omdat ik er onzeker over ben, maar omdat ik denk dat ik het mooier ga vinden als ik mijn lippen heb laten doen.”
”Ik vind niet dat ik dunne lippen heb. Ik vind niet dat je dikke lippen moet hebben. Ik vind bij iedereen andere lippen mooi en ik zat er al een tijdje over na te denken om lipfillers te doen en ik dacht weet je: ik ga het ook gewoon doen.”
Jan Roos reageert met stomheid geslagen. ”Alle lippen zijn mooi. Dat is niet waar. Dan zeg ze nog: ‘Ik vind dikke lippen helemaal niet per definitie heel mooi, terwijl ze naar een kliniek rijdt om dikke lippen te krijgen. Ook heel raar.”
Jade Anna vervolgt: ”Ik wil mijn lippen net wat voller, net wat mooier. En dat ga ik nu echt laten doen. Het is gewoon wie ik ben. Maar ik wil het niet promoten ofzo.”
Jan weet niet wat hij hoort. ”Ze gaat zichzelf nu laten verbouwen. Maar ze wil het niet promoten. En wie kijken hiernaar? Meisjes, pubers. Het is dus gewoon een promotiefilmpje.”

Taboe

Jade merkt op dat er ‘een beetje een taboe overheen hangt. Jan: ”Dat is geen Nederlands. Er zit een taboe op. Maar er zit helemaal geen taboe op. Als je Instagram opent heeft 99% van die wijven opgespoten lippen. Zat er maar een taboe op.”
Jade is op gegeven moment klaar en verschijnt weer voor de camera. ”Ik heb mijn make-up er afgehaald.” Jan komt niet meer bij van het lachen: ”Ze zit helemaal vol met schmink.”
Het mooiste moment moet echter nog komen, want Jade laat vol trots haar lippen zien. ”Het is echt natuurlijk”, merkt ze op. ”En ik ben er zo blij mee!”
Geen promotie, toch? Oordeel zelf:

Bron: