Buiten de naderende mishandelingszaak van Peter en zijn ex-vriendin Nicol, heeft ook Wendy nog een zuur appeltje met haar ex te schillen. De malloot chanteert haar namelijk met filmpjes van vuige slaapkamercontent. “Best wel kei harde p*rno,” aldus Wendy.

Waar Peter en zijn ex-vriedin Nicol Kremers elkaar juridisch bevechten vanwege een vermeende mishandeling, zijn Wendy en haar ex-partner verwikkeld in een strijd over de opvoeding van hun kind en de vermeende verspreiding van natuurfilmpjes.

Onder dwang opgenomen video’s

Wendy wordt naar eigen zeggen door haar ex gechanteerd met een, volgens haar, onder zijn dwang opgenomen video. Hoewel dat bewuste filmpje volgens Wendy nog redelijk ‘onschuldig’ is, dreigt haar ex heftiger materiaal te openbaren.

Kort geding

Petertje steunt zijn vriendin tijdens haar kort geding in de rechtbank in Utrecht. Daar omschrijft Wendy bepaalde video’s als ‘harde p*rno’ en eist ze dat deze bestanden uit de digitale omgeving van haar ex worden verwijderd.

“Het waren heel persoonlijke filmpjes,” vertelt Wendy in de rechtszaal, na verdiepende vragen van de rechter. “Het was, als ik het zo mag zeggen, best wel harde p*rno.” Daarbij werd Wendy naar eigen zeggen gedwongen bepaalde attributen te benutten. “Dat ik maar even moest laten zien hoe ik dat gebruikte.”

Doodsbedreigingen

Volgens Wendy wordt het filmpje nu door haar ex “als dwangmiddel gebruikt in de strijd over ons kindje.” Daarnaast voelt ze zich niet meer veilig. “Er zijn doodsbedreigingen aan het adres van Peter en mij geuit, beangstigend,” zegt Wendy. “Mijn ex wil mij privé te schande maken. Dat moet echt stoppen. De bewijzen daarvoor zitten op zijn telefoon. Daar ben ik van overtuigd. Hij was de enige die die filmpjes had.”

Bron: