Toen Peter Gillis zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout voorstelde, zag iedereen de gelijkenis met zijn ex Nicol Kremers. Zelf is Wendy helemaal niet blij met deze vergelijking. ,,Ik wil niet als een Nicol worden weggezet.”

Peter Gillis heeft na de breuk met Nicol weer het geluk in de liefde gevonden. Net als Nicol is Wendy te zien in de serie Massa is Kassa en kijkers zien een hoop overeenkomsten tussen de twee vrouwen. Wendy is het absoluut niet eens met de kijkers. ,,Ik wil niet als een Nicol worden weggezet”, zegt Wendy in gesprek met weekblad Privé. ,,Gelukkig weten mijn dierbaren dat ik anders in elkaar steek.”

‘Golddigger’

Wendy wordt door velen een golddigger genoemd en krijgt veel nare reacties op haar relatie met Peter. ,,De eerste dagen waren heftig. Je moet het op je af laten komen, maar het was behoorlijk erg”, aldus Wendy. ,,Ze beseffen niet hoeveel pijn dat veroorzaakt. Ik zou ze wel eens willen zien als dit andersom gebeurt.”

Trouwen

Toch willen Peter en Wendy nú al de volgende stap in hun relatie te zetten. Naast samenwonen, hebben de twee het ook al over een huwelijk gehad. ,,Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen”, zei Peter in gesprek met weekblad Story. ,,Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja.”

Bron: