Een zeer heftig bericht. De vriendin van zanger Rinus, Debora, is vanmiddag plotseling overleden. Ze is bij het grote publiek ook wel bekend als Romana en verwierf landelijke bekendheid door het nummer Met Romana op de scooter.

Vriendin zanger Rinus

Omrop Fryslân meldt dat Debora vermoedelijk is overleden aan een acute hartstilstand. De hulpdiensten zijn snel ter plaatse gekomen, maar er kon niets meer worden gedaan.
Zanger Rinus is vanzelfsprekend kapot van verdriet. Hij laat weten dat er in besloten kring afscheid genomen zal worden van Deborah.

Op de scooter

Zoals gezegd leerde Nederland Debora kennen door de hit ‘Met Romana op de scooter. Binnen vijf dagen tijd werd de hit meer dan 300.000 keer bekeken.

Het was de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat Debora in videoclips van zanger Rinus te zien was. Ze mocht slechts 51 jaar worden.

Ongeluk

In 2020 kwam er aangrijpend nieuws over Deborah naar buiten. Nadat ze een sigaar had aangestoken, stond haar gezicht en haar haren in brand.
Hiervoor is ze destijds behandeld in het brandwondencentrum. Dat was vanzelfsprekend schrikken voor zowel Deborah als voor Rinus.
Inmiddels stromen de condoleances binnen. Op X en andere social media betuigen mensen hun medeleven. Ook wij willen Rinus en de familie veel sterkte wensen met dit verdrietige verlies.
Steun Rinus met een hartje en een lieve reactie. Dank❤️

Bron: