De comeback van Linda de Mol met Miljoenenjacht bij SBS 6 was een groot succes. Toch was niet alles koek en ei rond de 56-jarige tv-diva. Zo ging ze onderuit tijdens de opnames van de show, bevestigt haar management berichtgeving van RTL Boulevard.

Op zondagavond keerde Linda de Mol terug in de huiskamers van ruim 1,3 miljoen tv-kijkers. Een succes voor SBS 6, dat de afgelopen weken met flops als Avastars, The Nix Factor, IJsmeesters en Mini Stars flink in de kijkcijferpenarie zat. Ook na Linda noteerde Wie van de drie? mooie kijkcijfers voor de zender van John de Mol.

Reden voor confetti, zou je zeggen. Maar daar zal Linda mogelijk wel even genoeg van hebben. De presentatrice ging tijdens de opnames van Miljoenenjacht onderuit over de feestelijke snippers. ,,Confetti is glad”, reageerde haar management in een kort statement op het incident.

Overigens hield Linda geen verwondingen over aan de valpartij. Al zal ze zich bij de volgende keer dat er een hoog bedrag wordt uitgekeerd bij Miljoenenjacht ongetwijfeld even goed vasthouden aan haar desk.

Bron: