Begin april maakte Gordon bekend dat zijn koffiezaakje in de zomer weer opengaat. Daarvoor is hij weer teruggekomen naar Nederland, terwijl hij door een hele zware periode gaat. Dat laat de zanger, want dat schijnt hij nog te zijn, weten in de podcast Mischa!.

Datingpartner dood

”Ik kwam thuis na het ondertekenen van de contracten van mijn nieuwe bedrijf en toen kreeg ik het bericht dat mijn ‘date’, waar ik het zeven maanden mee deed, is overleden”, zo vertelt hij in de podcast.
Gordon wil niet zeggen om wie het gaat, maar hij is wel teleurgesteld. ”Heb ik eindelijk iemand die me echt leuk vindt, en die zijn eigen geld heeft en dan gaat ie dood. Dat is spijkerhard.” Gordon heeft het er heel zwaar mee, en moet nu weer op zoek naar een nieuwe man.

Gavin

Dat het in ieder geval niet om Gavin gaat, kunnen we opmaken uit de zin dat de man in kwestie zijn eigen geld verdiende. De relatie met de veel jongere Gavin liep echter ook uit op een ramp. Na een bliksemstart en zelfs een huwelijksaanzoek, ging het mis.
Gordon spreekt van een ‘inktzwarte’ periode, waarbij hij zelfs twee zelfmoordpogingen had ondernomen. Dat probeerde hij onlangs weer. In Roddelpraat liet Dennis Schouten weten dat hij in Dubai van twee hoog sprong. Maar hij mankeerde niets.

Bron: