Voor de tweede keer in korte tijd barst Gordon in tranen uit op televisie. Nadat hij eerder al helemaal over de toeren was bij Beau van Erven-Dorens, gebeurt dat nu bij het programma Verborgen Verleden. Gordon komt er namelijk achter dat zijn voorouders ook muzikaal waren.

Voorouders Gordon

Het gaat al geruime tijd niet goed met Gordon. De zanger kreeg vorig jaar veel voor zijn kiezen, waaronder de breuk met Gavin. Begin deze maand mocht hij aanschuiven bij Beau, voor een comebackinterview. Daar brak Gordon in tranen uit.
Vanavond is Goor wederom op televisie te zien. In het Verborgen Verleden wordt zijn stamboom uitgeplozen. Gordon krijgt te horen dat ene Martin Heuckeroth in het jaar 1860 een muzikaal gezin had met acht zonen en dat nieuws wordt hem allemaal teveel. ”Het raakt me omdat ik erachter kom dat ik supermuzikale voorouders heb.”

Trots

De zanger heeft geen idee waarom hij begint te huilen. ”Ik weet niet waar dit vandaan komt”, brengt hij uit en veegt zijn ogen droog. Goor is er nu achtergekomen dat zijn familie dus altijd al muzikaal geweest is en dat is blijkbaar een heftige constatering.
Het maakt hem ook trots op zijn achternaam. ”Ik werd vroeger gepest met mijn achternaam, maar nu ben ik trots. Sinds vandaag. Ik ben ongelooflijk trots dat ik Heuckerots heet. Wow.”

Bron: