Vergeet Tino Martin, Andre Hazes en alle andere Nederartiesten. Je kunt namelijk ook gewoon Patty Brard boeken, De Shownieuws-diva is pas recent gestopt met zingen (in 1983), maar voor ‘feesthits met een erg groot meezinggehalte, komt Patty Brard graag opdraven.

Patty Brard boeken

Met Patty op je feestje is het altijd gezellig. Op de boekingssite wordt de komst van Patty Brard aangekondigd als ‘een half uur entertainment van de bovenste plank’. Als je wil, zingt Patty haar grootste hits, haar ‘solo hits’ en/of een LUV-medley voor je.
Patty Brard doet echter alleen meebleren met een bandje, want ze komt alleen om een ’tape act’ doen. Echte zang is er helaas niet bij. Wil jij Patty Brard boeken? Voor slechts €7.000 is ze een half uurtje van jou. Zoals de boekingssite omschrijft: ‘Patty staat voor gezeligheid, glamour en bovenal FEEST, waarbij het woord feest met hoofdletters geschreven dient te worden.”
Voor die €7.000 euro mag je ook kiezen of ze in het Nederlands of Engels zingt. Ze komt alleen en wil maximaal zingen voor 350 man. O ja, het boekingskantoor garandeert ook een successrate van 100%. Dat is toch prettig.

Bron: