Heb jij binnenkort een feestje, en ben jij nog op zoek naar een zanger? Dat komt goed uit! Want Gordon is nu in de aanbieding. De populaire zanger heeft al tijdenlang geen hit meer gescoord, maar dat wil nog niet zeggen dat hij gestopt is.

Voor dit bedrag kun je Gordon boeken

We weten niet of het zo is, maar er schijnen nog Gordon-fans te zijn. Voor hen hebben wij goed nieuws, want als jij hem in levende lijve wilt zien, kun je Gordon gewoon boeken. Wereldnummers al ‘Never Nooit Meer’, ‘Omdat ik zo van je hou’ en ‘Kon ik maar even bij je zijn’.
Geweldige meezingen die menig persoon tot in tranen toe roeren. Wil jij dat Gordon deze op jouw feestje komt zingen? Goed nieuws: daar is hij toe bereid. Voor een bedrag van slechts 14.000 euro voor dertig minuutjes, is dit feestbeest binnen no time onderweg naar je. En daar stopt het niet, want als blijkt dat hij niet kan zingen, wil hij ook optreden als ‘motivational speaker’

Gordon is multigetalenteerd!

Volgens de boekingswebsite heeft Gordon in 2019 een ’transitie’ doorgemaakt. ‘Gordon 2.0 is nu ‘ultra-gezond’ en is fitter, frisser, maar net zo scherp en vrolijk als voorheen. ”Gordon 2.0 staat in de spotlights, is hot én cool.” En dus kun je hem gewoon boeken.
Tenminste, hij schijnt momenteel vermist te zijn. Wellicht dat hij weet dat er iemand 14.000 euro overheeft om hem te horen zingen, dat de zanger weer opduikt. De boekinssite garardeert een groot succes. Heb je interesse om iemand anders te boeken? Dat kan! Hier vind je de tarieven van Andre Hazes, Patty Brard en Glennis Grace.

Bron: