Volgers storen zich behoorlijk aan Leontine. Hoewel ze al een tijd gescheiden is van Marco Borsato, noemt ze zich op Instagram nog steeds ‘Borsato’…

Leco van Zadelhoff deelt een foto met Leontine op zijn Instagram. ,,Schoon gewassen lekker ruikend haar… Love it! Niet dat ik bij iedereen mijn neus in het haar steek… Maar in dat geval is het eigen”, schrijft hij erbij.

‘Is het niet Leontine Ruiters?’

Leco tagt Leontine in de foto en het valt volgers op dat Leontine zich op Instagram nog altijd ‘Borsato’ noemt. ,,Is het niet Leontine Ruiters?”, vraagt een volger in de reacties. Ook een andere volger begrijpt er niets van. ,,Waarom heet die vrouw nog steeds Borsato? Ze is van hem af! Heel raar.”

Scheiding

Marco en Leontine besloten in 2020 na 22 jaar samenzijn te gaan scheiden. In een interview met Nouveau liet Leontine weten dat ze het lastig vond om ‘ineens het leven alleen te moeten doen’. ,,Als je dan zelf al in een donkere periode zit, waarin je de zon letterlijk en figuurlijk niet ziet schijnen, dan wordt alles wel heel zwart. Ik had nergens meer zin in en was zo moe dat ik mijn ene been niet meer voor het andere kon zetten”, legde ze uit.

Marco wordt vervolgd

In september werd bekend dat het Openbaar Ministerie Marco gaat vervolgen voor ontucht met een minderjarige. ,,Sinds hij weet dat hij te zijner tijd voor de rechter moet verschijnen, is hij meer dan ooit in zichzelf gekeerd”, vertelde een goede vriend van de zanger onlangs in gesprek met weekblad Privé. ,,Het is moeilijk peilen wat hij denkt.”

Volgens de vriend was Marco ervan overtuigd dat justitie geen zaak zag in de aangifte. ,,Marco’s carrière is kapot en ook al zal in de toekomst blijken dat hij niet schuldig is aan wat hem wordt verweten, dan nog is het maar de vraag hoe hij die ooit weer op de rit zal krijgen. Zijn wereld stortte in toen hij van zijn advocaten te horen kreeg dat hem een vervolging staat te wachten.”

Bron: