De complete entertainmentindustrie verkeert in rouw door het overlijden van televisielegende Matthew Perry.

Overleden

Het icoon, die voornamelijk bekend is geworden door zijn rol als Chandler Bing in de hitserie Friends in de jaren negentig, werd op 28 oktober levenloos aangetroffen.
Perry kampte in de loop der jaren met een drank- en drugsverslaving. Volgens berichten zijn er geen verboden middelen aangetroffen.
De acteur zou twee uur lang pickleball hebben gespeeld waarna hij naar huis ging. Zijn assistent zou door hem zijn weggestuurd om een boodschap te doen.
Toen zij terugkwam lag Perry bewusteloos in zijn jacuzzi. De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ maakte melding van verdrinking.

Dit bleek echter niet aan de orde. In zijn longen is geen water aangetroffen. Waardoor hij dan wel is overleden, is nog niet bekend. Men wacht de resultaten van het toxicologisch onderzoek af, voordat er conclusies kunnen worden getrokken.

Vriend

Volgens de website Newsner, die het heeft overgenomen van Amerikaanse bronnen, heeft een vriendin van de acteur, die met hem Pickleball had gespeeld, een ‘waarschuwingsteken’ opgemerkt. Dat zou enkele uren voor zijn dood zijn gebeurd.
Volgers ontdekken eng detail op de laatste foto van Matthew Perry
En dat is niet alles, want volgers hebben de laatste post van de Friends-ster nader bekeken, waarbij een nogal verontrustend detail aanwezig lijkt te zijn.

Jacuzzi

Een week voordat Perry is overleden, postte hij een foto van zichzelf in de dezelfde jacuzzi als waarin hij dood werd gevonden.
Hierbij schreef hij: ”Oh, dus het warme water dat ronddraait, geeft je een goed gevoel? Ik ben Mattman!” Gezien het feit dat deze jacuzzi de plek is waar Perry is overleden, worden er bepaalde ziekelijke paralellen getrokken.
Een X-gebruiker schrijft op Twitter: ”De ironie is hartverscheurend. Vaarwel, Matthew Perry, voor altijd Chandler Bing.”

Wij denken dat we namens heel veel mensen spreken als we stellen dat we Matthew Perry ontzettend zullen missen. Bedankt voor alle herinneringen!

Bron: