Zangeres Maan is het middelpunt geworden van felle kritiek, afkomstig van haar eigen volgers. Ze heeft op haar Instagrampagina een foto geplaatst, maar die is volgens velen ‘veel te bloot’. Onder het plaatje wordt afkeurend gereageerd.

Maan vriend

Laten we vooropstellen: Maan is een hartstikke mooie vrouw. Helaas voor menig man, is ze al bezet. Ze heeft al een tijdje een relatie met Karel Gerlach.
Die liet in een interview met 3voor12 eergisteren nog weten hoe blij hij met zijn vriendin is. Naar eigen zeggen leert hij veel van haar. ”Als ik bot doe, of niet goed in mijn vel zit, dan blijft ze altijd positief, een luisterend oor. Heel kalm.”
Ook heeft Karel lovende woorden voor zijn schoonfamilie over. Die omschrijft hij als ‘de liefste familie ooit’. En dus zit het wel goed tussen de twee.

‘Te bloot’

Bij De Telegraaf hebben ze Karlijn Bernoster, die dagelijks een update geeft vanuit showbizzland. Hier worden de laatste nieuwtjes en de meest besproken foto’s en filmpjes van onze sterren uitgelicht.
Karlijn tovert een Instagram-foto van Maan tevoorschijn, en weet te melden dat volgers hier heel erg kritisch op zijn.
Maan heeft maar weinig kleren aan. ”Volgers maken zich zorgen of ze misschien kou vat”, zo merkt Karlijn op. Vervolgens verschijnen er een aantal reacties in beeld die laten zien dat fans niet bepaald te spreken zijn over het plaatje.
Onderstaand de foto waar het om gaat:

Bron: