In het zwemparadijs Aqua Mundo van Center Parcs in Zandvoort, is vorig jaar iets heel ergs gebeurd. Een inmiddels 29-jarige asielzoeker uit Syrië heeft zich daar vergrepen aan vier kleine meisjes van pas elf jaar oud.

Tien meldingen

De man is heel ver gegaan. Volgens De Telegraaf kneep de man de kinderen in hun billen. Bij een meisje wreef hij met zijn geslachtsdeel tegen haar heup, terwijl hij zijn benen om haar middel geklemd had.

In totaal kwamen er TIEN meldingen van meisjes en vrouwen binnen bij het zwembad. Zij geschreven de dader als ‘donker met armen vol tatoeages’.

De autoriteiten hebben camerabeelden bekeken. Hierop is goed te zien wat de intenties van de man waren. Zo ging hij in de wildwaterbaan niet met de stroom mee. In plaats daarvan stapte hij meermaals op minderjarige meisjes af.

‘Vieze man’

In de rechtbank vertelde de moeder van een van de meisjes gisteren hoe ze op die bewuste dag een telefoontje ontving van haar dochtertje. Die had het over een ‘vieze man’.

Het meisje liet haar moeder weten dat de man zijn benen om haar middel had geklemd. Ook had hij met zijn geslachtsdeel tegen haar heup aangewreven. Het meisje en haar moeder hebben aangifte gedaan.

Duidelijk is geworden dat het kind door wat er gebeurd is ontzettend angstig is geworden. Ze durft niet meer alleen naar buiten. Ze beweert ook ‘plaatjes’ in haar hoofd te hebben en is getraumatiseerd.

Advocaat denkt aan asielaanvraag

De Syriër beweert (via een tolk) dat hij niemand expres heeft aangeraakt. Hij zou naar eigen zeggen niet eens op vrouwen vallen.

De advocaat van man wil geen veroordeling. Het zou ‘niet de bedoeling’ zijn geweest om ‘op een vervelende manier’ aan de kinderen te zitten.

Daarna vreest de advocaat dat het niet goed is voor de asielaanvraag van de man als hij veroordeeld wordt. Dan is er kans dat die aanvraag komt te vervallen. De vrouw en dochter van de man wachten momenteel in Turkije en hopen op gezinshereniging.

Deel dit bericht op Facebook, zodat nog veel meer mensen kunnen lezen wat hier gebeurd is.

Bron: