Het uitproberen van nieuwe seksstandjes kan een geweldige manier zijn om je seksleven een boost te geven. Sommige mensen houden van een ‘klassieke techniek’ tussen de lakens, terwijl anderen het liever wat wilder maken. En ondertussen gooien de meest kinky koppels ook graag seksspeeltjes in de mix.

Maar als je van doggy style houdt, zul je blij zijn te horen dat er variaties zijn op deze all-time favoriet. Dus als je eens wat anders wilt, ben je hier aan het juiste adres. Van de Counter Service tot Reverse Cowgirl, hier zijn vier alternatieven voor het doggy style-standje

The Hot Seat

De man gaat hierbij op het bed zitten, waarna de vrouw op zijn schoot klimt met haar gezicht de andere kant op en daarna geniet van de rit. Bij dit standje kun je perfect de beweging en diepte van de penetratie controleren. Je hoeft je niet de beperken tot de slaapkamer. Je kunt het nog pittiger maken door op het aanrecht of een stoel te gaan zitten.

Counter Service

Als je op zoek bent naar een vluggertje, dan kan dit standje het antwoord op je vraag zijn. De vrouw buigt zich over een tafel, toog of iets dergelijks, terwijl de man achter haar staat. Deze staande sekspositie kan een geweldige manier zijn om doggy style wat op te leuken.

Reverse Cowgirl

Dit standje kent iedereen natuurlijk en is eigenlijk ook een variante op doggy style. De vrouw zit bovenop de man, maar dan met haar rug naar hem toe. Breng het naar een ander niveau door het op een andere plek in huis te doen dan de slaapkamer. Ookij dit standje kun je perfect de beweging en diepte van de penetratie controleren.

Lazy doggy

Doggy style is een populaire sekspositie, maar als je een beetje een kater hebt of je moe voelt, heb je hier een luie versie van het standje. De vrouw gaat plat op haar buik liggen met de heupen omhoog, met behulp van bijvoorbeeld een kussen. De man penetreert dan zoals bij de gewone doggy style. Lekker lui genieten!

Bron: