Danny de Munk bevindt zich in een nogal gecompliceerde zaak vanwege de beschuldigingen tegen hem over het huidige beeld van het misdrijf. De zanger zelf bevestigde in een interview met RTL Boulevard dat geen van de aantijgingen waar was. Radioproducent Tineke de Nooij sprak zich hierover uit in Story. Tineke: “Vandaag hang je jezelf snel op aan de hoogste boom. Naast het feit dat het veel vrouwen overkomt, zijn er ook enkele macabere fans die wraak willen. Ik denk dat het ook voor wraak is.

Geen andere manier. Ik vind het beschamend en in het proces wordt iemands leven en familie geruïneerd. Hij stond met zijn rug tegen de muur en die beschuldiging kon daar een jaar blijven staan. Verschrikkelijk. “Het is echter vaak moeilijk om te weten wie de waarheid spreekt.

Danny de Munk en Chantal Janzen in de jacuzzi!

Er is ook de vraag wat grensoverschrijdend is. Een video van Danny die viraal gaat op verschillende Facebook-pagina’s toont hem met zijn vrouw en zoon en Chantal Janzen in een bubbelbad. Danny, Chantal en hun vrouw dronken een glas champagne en werden al snel grappig. Op een gegeven moment vertelde de zangeres aan Chantal dat ze moest verhuizen omdat ze op haar jongeman wilde zitten. Gewoon voor de lol natuurlijk. Dit zorgde echter voor veel discussie in de reacties onder de video. Door onderstaande video heet Danny bijvoorbeeld: “Bad man!” De meeste mensen denken echter dat zo’n grap alleen mogelijk is: “Toen je er nog om kon lachen… Ik was erbij!” en “Vandaag de dag hebben we een zeurende en chagrijnige samenleving. Stel je eigen grenzen en je zult ver komen. Hier is een gerelateerde video waar reacties nu zijn uitgeschakeld op YouTube:

Bron: